PENAPIS AIR " GET CLEAN WATER PITCHER " MURAH, RINGAN DAN FLEKSIBEL

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog butik vitamin semulajadi

Nur doakan korang semua sihat walafiat disamping keluarga dan kaya dan berjaya kerana Allah

Pernah tak berlaku pada suatu-suatu masa air paip berkarat dan berkeladak, ishh2 mesti stress kan bila tadah air, nak masak, nak minum, tapi hasilnya macam tu pulak.Nur juga pernah hadapi situasi macam ini. 

Tapi masalah-masalah ini boleh diatasi semudah 1, 2, 3....hanya dengan menggunakan, "Get Clean Water Pitcher"

Apa yang menarik Tentang Water Pitcher berbanding Jenama Lain

1. Hasil Air yang ditapis dengan Water Pitcher sangat bersih, 
2. Airnya tak perlu dimasak 
3. Sesuai dan mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. 
4. Tak perlu berbelanja beribu-beribu untuk memiliki sebuah penapis air
5. Sesuai dibawa kemana-mana sahaja 
6. Kualiti air terjamin setanding dengan jenama penapis air yang berharga beribu riban.
7. Sangat sesuai untuk individu, keluarga yang selalu travel
8. Pilihan sangat tepat bagi yang mementingkan kesihatan.
9. Mudah, ringan, fleksibel dan tidak perlu bersusah payah mencuci dan memasang paip ke Filter. Sekilas Fakta tentang Get Clean Water Pitcher 
(sumber : website Shaklee)

Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!
Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.
Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
 • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
 • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
 • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
 • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula
Pilihan Bijak!
 • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
 • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
 • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
 • Ringan dan mudah dibawa
 • Menjimatkan kos
Keunikan Shaklee

Selamat
 • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
 • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).
Pintar
 • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
 • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.
Berkuasa Tinggi
 • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
 • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.
Mesra Alam
 • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
 • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.
Mudah kan!, zaman serba canggih dan moden, segala tugas dan keperluan boleh dilakukan dengan pantas, mudah dan berkesan tanpa perlu mengabaikan kesihatan. 

Anda mampu membuat Pilihan yang bijak untuk kesihatan diri dan keluarga dengan memiliki sebuah "Water Picther " yang hebat. Kecil tapi power!!

Sekiranya berminat boleh sembang-sembang dan whatsapp Nur 012-5763744

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...