19 ANEKA RESEPI COLLAGEN POWDER YANG ENAK, RAHSIA KULIT MENGANCAM

Assalamualaikum akak2 cantik, ahkak2 comel...

Sempena promosi Mei 2015 yang super best ini saya nak berkongsi aneka resepi Collagen Powder Shaklee yang pasti sedap ditahap maksima dan yang paling istimewa si pengamal resepi ini pasti mengalami keterujaan yang berganda2.

Tak percaya !!! Boleh Cuba sendiri OK! Sebelum tu meh saya nak tayang testimoni mengancam yang buat korang terliur kejap..haha.








Disini ada beberapa resepi yang menarik untuk anda nikmati SCP mengikut selera masing2..

#1. Biasanya serbuk Collagen Shaklee directly boleh dituang dalam mulut dan terus minum air atau boleh dibancuh dengan plain water dan terus minum.

#2. Collagen + Esp ( Energyzing Soy Protein) + Chia Seeds + Shake dengan air sejuk

#3. Oren jus + Collagen

#4. ESP + Collagen (letak dalam smoothies pun sodap)

#5. Collagen + Vivix

#6. Collagen + Vivix + PD (Performence Drink)

#7. Vivix + Collagen +Chia Seeds

#8. Collagen + PD

#9. ESP + Collagen + Plain water

#10. Collagen + ESP + Full Cream Milk

#11. Collagen + ESP + Full Cream Milk + Kurma

#12. Collagen + Pati Delima + Madu Asli

#13. Collagen + Aiskrim Vanilla

#14, Collagen + Horlick

#15. Collagen + Ribena

#16. ESP + Mealshake + Collagen

#17. Collagen + Jus Mangga

#18. Collagen + Melon Milk

#19. Collagen + ESP + Tembikai (Blend)

Selamat mencuba ahkak2 sekelian, moga anda enjoy menikmati Shaklee Collagen Powder dan sanggup menerima perubahan yang besar keatas kulit wajah anda..

Eh..lupa nak kabo..Special untuk bulan ini...

Beli 6 kotak Collagen Powder layak dapat free 1 kotak..
Beli 2 kotak diskaun 5%

Rasa2 nak terai 7 kotak terus habaq kat saya naa..tak yah segan2 whatsapp/sms/call:

012-5763744
id : 908782

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...