TESTIMONI IBU MENYUSU MINUM SOYA, HASILNYA STOK SUSU BERGANDA-GANDA

Assalamualikum ibu2 semua...saya doakan anda sentiasa kaya dan berjaya dalam apa jua yang anda lakukan hari ini..dan juga buat ibu2 yang tengah melalui fasa2  mencabar menyusukan bayi kesayangan anda saya juga doakan dimurahkan rezeki susu untuk anak melimpah2 dan berganda2 dengan izin Nya ^_^
Okeh! Jom kita go tru dengan testimoni2 yang bakal saya hidangkan untuk ibu2 semua...Meh saya nak kasi semangat buat ibu2 yang :
1. Masih meneruskan misi menyusu bayi......sehingga 2 tahun atau lebihhh
2. Sedang mengalami masalah susu drop...(opps jangan sedih naa) 
3. Sedang mengandung....dan bakal melahirkan anak
4. Wanita yang bakal berkahwin dan inginkan ilmu penyusuan...(tengah prepared nak cari supliment tambah susu)
5.  Atau sesiapa sahaja yang ingin menyokong penyusuan susu ibu...

# TESTIMONI 1

Ini adalah salah seorang dari rakan karib saya, iaitu Puan Atiqah Hanim
Beliau menyusukan kedua2 anak sepenuhnya...
Anak pertama sehingga 5 tahun
Anak kedua sehingga sekarang... 1 tahun ++
Moga Puan Atiqah terus sukses dengan misi Beliau menyusukan anak kedua sehingga 2 tahun Dan lebihhh...
Setiap titik susu ibu, ganjaran 1 pahala Allah swt berikan...

MINUM SOYA, HARGA ESP SHAKLEE, TESTIMONI IBU MENYUSU, ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

# TESTIMONI 2

Jeng..jeng..jeng...Ini adalah testimoni saya sendiri setelah mengambil Set Triple Mighty...Dan ini lah hasilnya...yehaaa!!..serius sangat saya sendiri pun tak percaya....

MINUM SOYA, HARGA ESP SHAKLEE, TESTIMONI IBU MENYUSU, ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

# TESTIMONI 3

Hahh!! yang ini pula testimoni dari Puan Solehah,..Ohh nak cakap apa ek..Wowww! terkejut jugak lepas ambil Set Menyusu shaklee kesan yang terpaksa puan ini terima..memang mengancam, " STOK PENUH PETI SEJUK, SEHINGGAKAN TAK ADA RUANG NAK LETAK BARANG BASAH" kata puan Solehah...

MINUM SOYA, HARGA ESP SHAKLEE, TESTIMONI IBU MENYUSU, ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

# TESTIMONI 4

Biasanya di awal2 fasa2 berpantang inilah, anak meragam kejap2 nak susu, tidur tak lena, susu tak cukup (walaupun mak bidan dah mengurut bagai) dan ditambah pula si emak tak cukup rehat...tapi semua masalah tu boleh settle dengan mudah umpama memetik jari sahaja...hehe..xpercaya?? Boleh try test sendiri...

MINUM SOYA, HARGA ESP SHAKLEE, TESTIMONI IBU MENYUSU, ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU

Ibu2 yang pernah mengalami masalah yang sama seperti diatas, mesti runsingkan dan mahukan penyelesaian terbaik..terutama buat anak tersayang kan...apa kata try 1 canister dulu dan rasai kehebatan penangan Esp ini...

Eh.bulan Mac ini ada promosi lah! BELI 6 TONG FREE 1 TONG...wahh sapa nak bagikan 1 tong free yang bernilai 150++...dah jimat tang tu dah... Eh..ada lagi..ada lagi...anda jugak layak BELI 2 TONG dan dapat DISKAUN 5% lagi...

Ermm..kalau beli 6 free 1 apa yang saya dapat lagi selain free esp 1 tong? Of course lbu2 dapat lagi berganda :

1. Keahlian percuma seumur hidup
2. Dapat penjimatan wang bernilai rm200++
3. Konsultasi percuma seumur hidup
4. Cash back pada bulan hadapan
5. Postage percuma
Sangat Berminat??
Hubungi Kak Teh sekarang sebelum anda menyesal mengigit jari..hehe
012-5763744
id : 908782




Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...