BILIS BERCILI SUPER MANTAP RASA MANIS, PEDAS DAN RANGGUP CONFIRM DISUKAI RAMAI

Assalamualaikum...

Pernah tak korang rasa Bilis Bercili yang super sedapss, ranggup, pedas, manis dan yang paling best tahan lama?? Korang dah jumpa?? Saya dah jumpa tau..dan saya sendiri sudah berkali-kali repeat makan. Sememangnya tak jemu.

Fenomena Bilis Bercili ini sangat memberi kesan sebagai pembuka selera terutamanya ketika bersahur dan berbuka. Pernah sampai suatu tahap saya sendiri pun dah tak tahu nak makan apa!..so Bilis Bercili lah penyelamat saya tika itu...hehe..Fulamakkk..hidang pula time nasi panas-panas dan ditambah pula dengan telur goreng.. terliurr pulak.



IKAN BILIS GORENG PEDAS, RESEPI IKAN BILIS BERLADA, IKAN BILIS PEDAS RANGUP, SAMBAL IKAN BILIS PEDAS, BILIS BERCILI RANGUP, IKAN BILIS GORENG SAMBAL KERING

Ada yang kata Sambal Bilis, Ada yang kata Ikan Bilis Goreng Pedas, Ada yang kata Ikan Bilis Goreng Sambal Kering. Tapi apa2 pun Bilis Bercili ini tetap berbeza dari yang pernah saya jumpa kat tempat2 lain...

IKAN BILIS GORENG PEDAS, RESEPI IKAN BILIS BERLADA, IKAN BILIS PEDAS RANGUP, SAMBAL IKAN BILIS PEDAS, BILIS BERCILI RANGUP, IKAN BILIS GORENG SAMBAL KERING

Kerana Apa Bilis Bercili Ini Special



1. Tidak Berminyak

Sememangnya saya sangat cerewet bab2 makanan yang banyak minyak. Jadi bagi saya bilis bercili ini kurang sangat2 minyak..dan itu mmg menjadi kriteria pilihan saya.hehe

2. 3 Rasa

Rasa manis, pedas dan rangup. Ketiga2 kombinasi ini sememangnya ngamm bagi saya. So xde la pedas sangat, xde la manis sangat..yang penting Kruppp Krappp Krupp Kraapp..

3. Sesuai untuk semua peringkat umur

Bilis Bercili ini sesuai untuk semua peringkat umur tak kira untuk anak yang tinggal diasrama, yang berada diperantauan, yang suka travel, perkhemahan dan sebagainya..

4. Packaging

Packaging Bilis bercili ini sesuai untuk dibawa kemana2, kerana ianya tahan lasak, kecil dan ringan..Selit kan poket pun bolehhh ^_^

5. Selamat

Bilis Bercili ini adalah produk keluaran Muslim 200%, homemade, tahan lama dan yang pastinya tanpa bahan pengawet. 

6. Sesuai dimakan dengan roti, nasi kanji (moi), pulut, ketupat dan sebagainya


Nak rasa?? habaq maii...(whatsapp/call)

012-5763744 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...